4.10.2007

Julesnøen som kom påskedag..


Første påskedag rant opp uten sol, men med heavy snøvær. Aldeles uventet og uønsket, over tre måneder etter jul (som var snøløs...). Heldigvis hadde vi beholdt vinterdekkene på bilen, så vi kom oss til gudstjeneste i Flekkefjord, men slapsete var der. Men neste dag var snøen bortevekk, og da ble alt så mye lettere... Det var endog en som fikk seg en golfrunde...

Vedhogst


Påskelørdag var det nok med to dagers helligdagsfred; da måtte 6 trær utenfor hytta til pers. Nedkutting og oppsaging sto disse to for, mens Laila var vedkløyveren. Den veden har allerede varmet oss en gang......

LetraMix trøbbel..


Djup konsentrasjon over LetraMixens problemer....

Årets påskebilde?


Her får dokke någe å bryne lokalkunnskapen på! Kå e dette henne? Kå hen kjøre denna bilen? Laila er inhabil til å svare, men dokke andre; kå meine dokke??

4.02.2007

Ingen april spøk


Så langt jeg vet(!) ble jeg ikke narret på 1. april i år, og narret heller ingen andre...(så langt jeg vet....). Her ser dere bilde av en som har gebursdag 1. april, og som heller ikke er noen april spøk!

Under:
Elsabeth og Odd H var på tur til Kristiansand og tok en pause i Eplehaien for litt kaffe og gjensidig oppdatering på siste nytt. Været var perfekt; en skikkelig solskinnsdag. Er det slik påsken skal bli i år?